Smitspaviljoen

Arrangements

Restaurant 't Vonder has various possibilities to organize a fitting day, contact us for a:

Fun day out Relaxing or active businesstrip Educational schooltrip Brainstormsession Wedding Birthday Jubilee Ect.

Fulfilling your wishes, that's what it's all about at Smit's Paviljoen!

Joyfull day out

Terug naar het overzicht.

Beautifull nature tours

under construction

Terug naar het overzicht.

Trainingdays and meetings

Vergader/ trainingsarrangementen. Er is niets zo inspirerend en rustgevend als uitzicht over het water. Daarom is een vergadering of trainingsdag in combinatie met een activiteit op en om het water de perfecte formule voor een productieve dag. - Aanvang met koffie en appelgebak met slagroom. - Vergaderen in de serre van restaurant ’t Vonder. Deze kan afgesloten worden van de rest van het restaurant. De tafels en stoelen staan in de door u gewenste opstelling. - Tijdens de vergadering staan er kannen met koffie, thee en water op de tafels. - Uitgebreid lunchbuffet met kerriesoep, verschillende broodjes met lekker beleg, een frisse en gezonde salade van vers fruit, melk, karnemelk en verschillende vruchtensappen. - Vervolg van de vergadering, presentatie of training. - Ontspanning, teambuilding of bedrijfsgerichte workshop. Wij denken hierbij aan een van de activiteiten zoals hieronder vermeld bij "Workshops en activiteiten". € 29,50 p.p. Exclusief activiteit. Vanaf 10 personen. € 60,00 Zaalhuur dagdeel € 100,00 Zaalhuur hele dag Bel ons voor mogelijkheden voor kleinere groepen! Dit programma is in overleg te reserveren met een lunch van de kaart, buffet of barbecue. Bovendien is het mogelijk om voor € 7,50 p.p. een gevarieerd middagprogramma te bieden, waarbij er gekozen kan worden uit een aantal activiteiten die tegelijkertijd plaatsvinden. - Zeilen met punter (eventueel met zeilwedstrijd). - Wandeling door Giethoorn met gids. - Varen door Giethoorn en/of het natuurgebied. - Puzzeltocht per punter of fluisterboot. - Fietsen door de prachtige omgeving met route.

Terug naar het overzicht.

Giethoorn, for every wish!

Giethoorn, voor elk wat wils…! Vanaf het basisarrangement is naar wens een programma op maat samen te stellen. Vanaf 10.00 uur: - Ontvangst bij Smit’s Paviljoen of restaurant ’t Vonder met koffie en appelgebak met slagroom. - Daarna verkent u Giethoorn vanaf het water per punter of rondvaartboot. - Vervolgens... € 10,00 p.p. Exclusief uitbreiding. Vanaf 10 personen. Mogelijkheden voor uitbreiding: Prijs: - Uitgebreide lunches, picknickmanden, barbecues en buffetten. op aanvraag - Zeilen, kanoën, rondvaarten, puzzeltochten. € 5,00 p.p. - Boogschieten, golfen of diverse actieve spelletjes. Vanaf 10 personen. € 6,00 p.p. - Wandeling door Giethoorn met gids. Vanaf 10 personen. € 5,00 p.p. - Puzzeltocht door de natuur per fluisterboot met GPS. € 9,50 p.p. - Fietstochten door de omgeving (inclusief routes). € 9,50 p.p. - Vlotbouwen en –varen. Vanaf 10 personen. € 22,50 p.p. - Kratstapelen. Vanaf 10 personen. € 16,00 p.p. - Hand- en kruisboogschieten 1,5 uur. Vanaf 10 personen. € 18,50 p.p. - Bushcraftworkshop. Vanaf 10 personen. € 18,50 p.p. - Djembé workshop. Vanaf 9 personen. op aanvraag - Schilderworkshop. Vanaf 8 personen. € 22,50 p.p. - Staphorster Stipwerk. vanaf 6 personen. € 13,50 p.p. - Workshop spuitchocolade. Vanaf 16 personen. € 29,50 p.p. - Workshop bonbon maken. Vanaf 16 personen. € 34,50 .p.p - Suppen door de omgeving. Vanaf 6 personen. € 7,50 per uur. Bovendien is het bij grote groepen mogelijk om verschillende activiteiten tegelijkertijd te organiseren. In overleg maken wij graag een programma op maat voor uw groepsuitje. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier!

Terug naar het overzicht.

Weddings and weddingparties

Samen in het huwelijksbootje stappen?! Dankzij de unieke locaties lenen Smit's Paviljoen en Restaurant 't Vonder zich uitstekend voor een bruiloft en feestavond. Zo kunt u bijvoorbeeld intiem dineren in de serre van Restaurant 't Vonder, om vervolgens een geweldige feestavond te vieren op Smit's Paviljoen. Maak gebruik van onze ervaring in het organiseren en verzorgen van deze bijzondere dag! Voorstel middagprogramma: · Aankomst om 15.00 uur in restaurant ’t Vonder. Om te beginnen hebben wij voor u een lekker kopje koffie of thee. Hierbij kan jullie bruidstaart aangesneden worden. · Hierna is er tijd om even tot rust te komen op deze drukke dag. Onze medewerkers lopen rond om u te bedienen van een drankje en een hapje. · Rond 17.30 uur hebben wij voor u een uitgebreid warm en koud buffet klaarstaan. Na een korte uitleg over al het lekkers wordt het bruidspaar uitgenodigd om samen het buffet te openen. · Ter afsluiting van de receptie is er een heerlijk dessertbuffet. Voor de liefhebber is er natuurlijk altijd een kopje koffie. Bij een echte Gieterse bruiloft hoort natuurlijk een huwelijksbootje. Wij kunnen voor u een authentieke houten punter versieren met verse bloemen in de door u gewenste kleur (€ 195,-). Deze trouwpunter is natuurlijk ook te gebruiken tijdens een fotoshoot. Uw gasten kunnen dan ontspannen tijdens een rondvaart door Giethoorn en omgeving (€ 5,- p.p.). Voorstel Feestavond: - Ontvangst op Smit’s Paviljoen om 20.30 uur met koffie en petit-four. - De hele avond wordt u bediend door ons personeel. - Op de (sta)tafels staan knabbelnootjes en olijven. - Tijdens het feest word zes keer rondgegaan met warme hapjes en luxe koude hapjes. - Aan het eind van de avond is er voor iedereen nog een kopje koffie. Natuurlijk is deze bijzondere dag geheel naar jullie wens in te richten. Jullie zijn van harte welkom om eens (geheel vrijblijvend) bij ons te komen kijken. Op die manier krijgen jullie een goed beeld van onze unieke locaties en kunnen we onder het genot van een kopje koffie of thee praten over jullie wensen en onze mogelijkheden.

Terug naar het overzicht.

Schooltravels and kids-parties

under construction

Terug naar het overzicht.