Smitspaviljoen

Wie zijn wij

In de Kop van Overijssel ligt het schilderachtige Giethoorn. Bekend om zijn waterrijke landschap wordt het ook wel het “Groene Venetië” genoemd. Giethoorn is gelegen aan de rand van natuurpark “De Wieden Weerribben” in een oase van rust en ruimte. De ideale omgeving voor een bijzonder uitje.

Restaurant ’t Vonder vindt u in een historisch pand in het centrum van Giethoorn. Vanaf het terras, dat vrijwel direct aan het water ligt, maar ook vanuit het sfeervolle restaurant en de serre heeft u een prachtig uitzicht op de dorpsgracht. U kunt bij ons terecht voor een hapje en een drankje, maar ook een voor uitgebreid diner van onze à la carte kaart. Vooral de serre is uitermate geschikt voor een gezellige barbecue of diner. Vanaf onze parkeerplaats liggen alle bezienswaardigheden van Giethoorn op loopafstand.In de zomermaanden is er overdag veel te beleven op en om het water en in de avond is het terras en zijn de bruggen verlicht. Tevens is 't Vonder buiten het zomer seizoen in de weekenden geopend. Door de week op afspraak voor feesten, partijen, vergaderingen, etc. Ook in deze periode is een bezoekje aan Giethoorn zeker de moeite waard. Komt u eens langs voor een kopje koffie tijdens een wandeling of sluit de dag af met een heerlijk diner.


Heeft u zin in een kopje koffie of bent u benieuwt naar een compleet dagarrangement voor een romantische bruiloft, gezellige familiedag, boeiend bedrijfsfeest, vergadering met originele teambuilding of een schoolreisje? Neem contact met ons op, of kom eens langs voor een geheel vrijblijvend gesprek. Al onze arrangementen zijn naar wens aan te passen. Wij denken graag met u mee en bieden pret voor elk budget!

Café Restaurant 't Vonder is gelegen aan de dorpsgracht van het unieke waterrijke dorp Giethoorn. Giethoorn ligt in de kop van Overijssel, omgeven door de natuurgebieden 'De Wieden' en 'De Weerribben'. Hierdoor is Giethoorn omgeven door water en prachtige ongerepte natuur. Kortom, kom genieten van al het moois wat Giethoorn biedt.

Op het terras en vanuit het restaurant en de serre van Café Restaurant 't Vonder heeft u een prachtig uitzicht op de dorpsgracht. In de zomermaanden is er overdag veel te beleven op en om het water en in de avond is het terras en de bruggen verlicht. Hierdoor ontstaat een unieke sfeer die alleen in Giethoorn te proeven is.

U kunt bij ons terecht voor een hapje en een drankje, maar ook een voor uitgebreid diner van onze à la carte kaart. Tevens verzorgen wij diverse arrangementen voor groepen. Dit kan uiteenlopen van koffie met gebak, tot een uitgebreid warm-koud buffet of barbecue. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de pagina 'buffetten/bbq' en 'arrangementen'. Wij doen er alles aan om u een onvergetelijke dag te bezorgen.